Kreative mennesker foretrekker Unimouse

Unimouse er en populær mus blant kreative folk, dels fordi de innebygde funksjonene gir en rekke fordeler, men også fordi mange kreative mennesker jobber med musa i mange timer av gangen. Det kan medføre smerter og ubehag – noe en Unimouse kan lindre uten å påvirke presisjon og hastighet.  

For å utføre kreativt og detaljert arbeid trenger du de riktige verktøy. Samtidig bør du holde kroppen din frisk og smertefri. Med Unimouse får du et presisjonsverktøy som gjør det enkelt å endre sittestilling og dermed redusere smerter og begrense belastningen på kroppen din..

Photoshop-Creative_Editors-Choice_logo "Det er mange datamus på markedet som tilbyr et ergonomisk design [...] men ingen med samme fysiske personalisering som Unimouse" - Photoshop Creative Editors Choice

 

Unimouse er en enhåndsmus tilgjengelig for både høyre og venstre hånd, men bortsett fra det, er den forskjellig fra de fleste mus. Unimouse lar deg justere hellingen, noe som bare få andre mus kan. Ved å gi deg muligheten til enkelt og raskt å justere musa, kan du alltid finne den hellingen som føles best. Og du kan til og med justere den i løpet dagen hvis du føler behov for det.

Muligheten for å variere håndposisjonen din er banebrytende og en stor fordel hvis du bruker musa i mange timer hver dag. Ved å variere grepet på musa i løpet av dagen, gir du kroppen din mulighet til å endre belastningen.

 

 

Hva kan knappene på Unimouse brukes til?

Med muligheten for kjapt og enkelt å endre funksjonene til knappene på musene til de snarveiene som du bruker mest, gjør Unimouse det lettere å redusere antallet av klikk du gjør i løpet av dagen. Noe de fleste fysioterapeuter mener er en av de store belastningene ved musarbeid. Du kan velge å bruke knappene til f.eks. høyreklikk, venstreklikk, kopier og lim inn, og dobbeltklikk. I tillegg har Unimouse en knapp for å endre markørhastigheten. Når du utfører arbeid som krever mye presisjon, kan det være en fordel hvis du raskt og enkelt kan justere den hastigheten markøren beveger seg med på skjermen.

 

"Etter å ha hatt Unimouse en stund, kan jeg klart si at det har kurert håndleddsmertene mine.
Nøkkelen er de mange justeringsmulighetene, og jeg endrer hellingen med et par ukers mellomrom,"
sier fotograf, kameramann og redaktør Adrian Storey.

 

Arbeidsverktøyet ditt er avgjørende for at du kan jobbe effektivt, og siden vi vet at det kan være vanskelig å bytte kontorverktøy, tilbyr vi nye kunder å prøve Unimouse før de kjøper.

Du kan prøve en Unimouse gratis i 14 dager gjennom arbeidsplassen din – og det står ingenting skjult med liten skrift. Du kan altså enkelt og greit returnere musen hvis den ikke oppfyller forventningene dine. Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi den valgte Unimouse til arbeidsplassen din.

Les mer om hvorfor Unimouse er bra for folk som jobber i de kreative bransjene.