Kreative mennesker foretrekker RollerMouse

Er du arkitekt eller teknisk designer, bruker du sannsynligvis mange timer om dagen foran pc-en. Du har nok også mange oppgaver som krever at du jobber på flere skjermer samtidig og oppgaver der detaljer og presisjon er viktig.

For å utføre detaljert og kreativt arbeid trenger du de rette verktøyene. RollerMouse endrer hvordan vi vanligvis jobber med en datamaskin. Denne innovative musen plasseres foran tastaturet og minimerer dermed arbeidsområdet samtidig som den letter arbeidsflyten mellom tastatur og mus. Med RollerMouse plassert foran tastaturet kan du enkelt skape variasjon ved å bruke begge hender. Du har hele tiden hendene foran kroppen, og jobber med små, lette bevegelser som skåner nakke, skuldre, albuer og håndledd. Dette bidrar til at du konsentrerer deg bedre og jobber mer presist.

For mange i den grafiske bransjen er det rullestangen og de smarte funksjonene – for eksempel lett tilgjengelige copy/paste-knapper og muligheten til raskt å endre markørhastigheten – som gjør den store forskjellen.

 

RollerMouse i forhold til en vanlig mus

Det er ingen tvil om at det krever litt tilvenning å gå fra en tradisjonell mus til en sentrert mus som RollerMouse. Det handler om vaner. Og når du har kommet deg over det første hinderet og oppdager hvor mye mer effektivt du kan jobbe med en RollerMouse, blir det vanskelig å forestille seg å gå tilbake til en vanlig mus. Derfor tilbyr vi alle nye kunder å prøve RollerMouse før de kjøper.

Du kan prøve en RollerMouse Red gratis i 14 dager gjennom arbeidsplassen din – og det er ingenting skjult med liten skrift. Med andre ord kan du altså enkelt og greit returnere musen hvis den ikke oppfyller forventningene dine. Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi den valgte RollerMouse til arbeidsplassen din.

Red Family 900x200


Les mer om hvorfor RollerMouse er bra for folk som jobber i den kreative bransjen.