Kreative mennesker foretrekker Contour Shuttle

For å utføre detaljert og kreativt arbeid trenger du de rette verktøyene. Samtidig er det viktig å holde kroppen frisk og smertefri. Med Contour ShuttlePRO får du et godt verktøy, som ved å optimere arbeidsflyten din hjelper deg å redusere smerter og lindre belastningen på kroppen din.  

Contour Shuttle er det ideelle verktøyet for deg som jobber med lyd, film og bilder. Multimedia controller supplerer tastaturet og musen for å gi deg en bedre arbeidsflyt. Den innovative designen kombinert med et intuitivt utvalg av funksjoner gjør at du ikke trenger å klikke deg gjennom undermenyer, samtidig som du slipper mange av de komplekse tastaturkombinasjonene.

Takket være de integrerte jog- og shuttle-funksjonene kan du bla raskt gjennom lyd- og bildefiler, se forhåndsvisninger av bildekataloger og mye mer. Multimedia controller gjør det nemlig mulig å søke fremover og bakover i tidslinjen i flere hastigheter.

 

Hvordan kan en Contour ShuttlePRO forbedre ditt videoarbeid?

De fleste kreative applikasjoner har et bredt spekter av hurtigtaster som gir deg tilgang til vanlige funksjoner. Det er ingen videoredigerer som bruker alle, og de fleste holder seg til 10-15 favoritter. Men å ha lett tilgang til en håndfull funksjoner kan virkelig øke effektiviteten. Contour ShuttlePRO gir deg enkel tilgang til dine foretrukne snarveier og det er derfor den er en så populær blant videoredigerere.

Når du kombinerer en multimedia-kontroller med 15 programmerbare knapper, supplerer den musen ved å plassere alle dine foretrukne snarveier i den ledige hånden. 

Les mer om Contour ShuttlePRO hér.

 

Contour ShuttlePRO kan kjøpes hos: Atea og Dustin